Contact Algemene voorwaarden Disclaimer Adverteren Copyright 2008-2019 Ixiation Media

Dit wordt een hele goede maand voor je! Je gaat allemaal nieuwe dingen doen waar je veel plezier aan zult beleven. Als je met vriendinnen en vrienden afspreekt wordt het extra gezellig! Je lievelingspony is enorm aanhankelijk en lief tegen je.

De sterren voorspellen dat het deze maand lastig is voor je vriendinnen en vrienden om contact met je te krijgen omdat je zo druk bezig bent met een leuk creatief project. Je bent enorm geconcentreerd en krijgt heel veel gedaan :) Wees duidelijker tegen je lievelingspony met je hulpen en geef hem/haar wat meer aandacht!

Een maand waarin je op school goede resultaten krijgt door samen te werken. Gelukkig kan je regelen dat je in een hele leuke groep komt waarin ook vrienden en vriendinnen zitten waardoor er tijdens het werken veel gelachen wordt! Je lievelingspony en jij kunnen nu samen oefenen op een moeilijke oefening.

Je bent deze maand in een goed humeur en je kunt veel voor elkaar krijgen. Af en toe voorspellen de sterren dat je wel af en toe erg fel bent en je wel wat meer rekening mag houden met je vrienden en vriendinnen! Met paardrijden maak je veel vorderingen, je lievelingspony wil graag veel knuffels en zachte hulpen met het rijden.

Een fijne vrolijke maand zien de sterren voor jou! Je gaat veel gezellige afspraken hebben met vrienden en vriendinnen en je bent erg populair! Je lievelingspony geniet van een lange lieve poetsbeurt.
Dit is volgens de sterren een goede maand om dingen thuis die kapot zijn te repareren of te vervangen voor wat nieuws. Ook is het een goed idee om die ene muur te verven in die kleur die je zo leuk vindt! Je zult zien dat dit je heel erg vrolijk zult maken. Je lievelingspony en jij zijn een super team en erg dol op elkaar :)

Het wordt een goede maand voor je om op school samen te werken voorspellen de sterren! Je zult goede resultaten halen doordat je je best doet. Je kunt met je lievelingspony erg vooruit komen met paardrijden als je goed let op je houding.

De sterren staan erg gunstig voor je! Het wordt een leuke maand waarin je erg veel te doen zult hebben. Op school komt er een paar keer iets tussendoor als je met een groepje aan een project werkt wat niet zo handig kan zijn. Je lievelingspony en jij zijn wat schrikachtiger dan anders let hier op met paardrijden en probeer te ontspannen.

Deze maand werk je erg hard en heb je veel energie. Af en toe doe je voorspellen de sterren zelfs te veel als je in een groep samenwerkt op school! Let erop dat iedereen ongeveer even veel doet en jij niet het werk van iemand anders erbij gaat doen. Je lievelingspony is erg lief en geduldig.

Het is best een drukke maand voor je en als je iets dwars zit wordt het tijd om er wat aan te doen. Is er iemand die jou of een vriend(in) van je pest in de klas? Vraag hulp aan een leraar of een andere volwassene op school hoe je dit moet oplossen. Je lievelingspony is wat knorrig en heeft wat meer knuffels en aandacht nodig dan anders!

Het wordt volgens de sterren alweer een hele drukke maand voor je! Je leert allemaal nieuwe mensen kennen en iemand daarvan zou weleens een nieuwe vriend(in) kunnen worden :) Op school klets je af en toe te veel, hier ergert je leraar zich aan. Je lievelingspony en jij hebben veel plezier samen!
Je bent enorm gemotiveerd deze maand zo voorspellen de sterren om hard te werken! Op school en met je hobby's zal je enorm opschieten en je hebt zelfs kans dat je voor gaat lopen! Je beste vriend(in) en jij gaan iets erg gezelligs met zijn tweeën doen :) Je lievelingspony is erg trouw naar je en doet zijn/haar best met paardrijden.
Oktober: