Contact Algemene voorwaarden Disclaimer Adverteren Copyright 2008-2019 Ixiation Media

Een maand waarin de sterren zien dat je toe bent aan een nieuwe look voor in je kamer! Je bent enorm handig en creatief en bedenkt allerlei leuke dingen om je kamer er is heel anders uit te laten zien. Je beste vriend(in) helpt je hierbij en jullie zullen het erg gezellig samen hebben. Je lievelingspony geniet van de zon!

Deze maand voorspellen de sterren dat er bijzondere en fijne dingen gaan gebeuren! Je hebt veel vrolijke energie en daardoor ben je extra populair op school! Je beste vriend(in) vertelt je een geheim wat jij goed voor je kan houden. Je lievelingspony is wat onhandiger dan anders, houd het paardrijden daarom simpel.

Deze maand ben je erg gemotiveerd om aan een leuk en nuttig project te werken met je vriendinnen en vrienden. Je vindt het milieu erg belangrijk en je gaat kijken of je iets kan doen op school wat duurzamer is. Je lievelingspony is lief maar wat vermoeider, zorg ervoor dat hij/zij kan ontspannen met zijn paardenvriendjes!

De sterren zien dat het een spannende maand zou kunnen worden met veel nieuwe dingen! Af en toe vind je dit best wel een beetje eng en zie je er tegenop maar het zal je allemaal meevallen of je zult het zelfs heel leuk vinden! Je lievelingspony vindt het gezellig om buiten met je te wandelen en op stal lekker gepoetst te worden.

Volgens de sterren ben je bezig om deze maand te plannen met waar je over 6 maanden wilt zijn. Wil je een niveau omhoog met paardrijden? Wil je op toneelles? Een muziekinstrument leren spelen? Wat het ook is je gaat stappen zetten om je doel te bereiken! Je lievelingspony en jij zijn maatjes!
Een dromerige maand waarin je volgens de sterren fantaseert over wat je allemaal zou kunnen worden! Je leest graag boeken en je zou wel is een heel nieuw boek kunnen ontdekken! Op school werk je erg netjes en precies waardoor je gewild bent om mee samen te werken. Je lievelingspony is erg aanhankelijk tegen je.
Wauw wat staan de sterren goed voor jou! Deze maand kan je daarom zo voorspellen de sterren erg veel bereiken. Je kunt je goed concentreren en daardoor schiet je op school met van alles op. Hierdoor heb je veel vrije tijd waardoor je extra vaak naar je lievelinsgpony kan gaan die dat heel erg gezellig zal vinden!

Een maand waarin je volgens de sterren veel zult nadenken over hoe je verder wilt en wat je nog allemaal wilt doen! Je vindt het nu enorm fijn om met je beste vriend(in) te brainstormen over jullie plannen en wie weet zien jullie wel een mogelijkheid om deze uit te laten komen. Je lievelingspony is slim en leert snel.!

Het wordt volgens de sterren een leuke maar wel erg drukke maand! Af en toe kom je gewoon tijd tekort probeer dus wel een goed overzicht te houden op je planning, je kunt niet op elke uitnodiging voor feestjes/activiteiten ja zeggen, soms moet je iemand teleurstellen. Je lievelingspony doet zijn/haar best voor je.

Een spannende maand volgens de sterren! Veel nieuwe dingen en onverwachte gebeurtenissen, afspraken die op het laatste moment verplaatst worden en leuke uitnodigingen. Je zult je zeker niet vervelen zoveel is er te doen. Ook heb je veel zelfvertrouwen waardoor je lievelingspony en jij meer durven dan anders.

Je bent deze maand in een bui dat je veel tijd met je vriendinnen en vrienden wilt doorbrengen thuis op de bank terwijl jullie leuke filmpjes en series kijken. Ook vind je het leuk om thuis te knutselen of iets anders creatiefs te doen! Je lievelingspony luistert goed naar je maar wil graag wat meer spelen met zijn ponyvriendjes.
Een leuke maand zo voorspellen de sterren waarin je nieuwe mensen leert kennen en naar een feestje zult gaan! Je bent populairder dan anders en geniet hier ook erg van. Op school val je op met een project waaraan je hebt meegewerkt. Je lievelingspony snapt je soms niet helemaal maar doet wel erg zijn/haar best voor je!
Maart: