Contact Algemene voorwaarden Disclaimer Adverteren Copyright 2008-2019 Ixiation Media

Deze maand voorspellen de sterren dat je thuis je kamer een compleet nieuwe look wil gaan geven. Het is tijd voor een verandering! De sterren staan nu ook extra gunstig voor tuinieren, dus als je zin hebt om tomaten te kweken doe het dan gewoon! Je lievelingspony is trouw naar je en heel erg lief.

Een supergezellige maand zo voorspellen de sterren het je! Je gaat allemaal leuke dingen doen met je vriendinnen en vrienden en je leert ook nog is nieuwe kinderen kennen waarvan het met één heel erg goed klikt. Je lievelingspony wil graag naar buiten met zijn pony vriendjes!

Deze maand ben je erg geconcentreerd en heb je veel energie om op school hard door te werken. De sterren zien ook dat een lastig project deze maand beter zal gaan en dat je er eindelijk mee zult opschieten. Met paardrijden heb je geen zin in steeds hetzelfde, jij en je lievelingspony willen plezier hebben!

De sterren voorspellen dat je een boeiende maand krijgt. Het is erg druk op school maar toch weet je de tijd te vinden om met een project of hobby te starten wat je al een tijd wilt! Dit zal je veel plezier geven! Je lievelingspony heeft wat meer aandacht nodig dan anders hij/zij is wat gevoeliger.

De sterren zien dat je energie deze maand erg wisselt, het ene moment ben je super fit en het andere moment val je bijna in slaap. Sommige dingen geven je nu energie zoals gezellig met je vriendinnen en vrienden afspreken en andere dingen putten je uit. Je lievelingspony is extra lief tegen je!
Je bent volgens de sterren goed bezig met wat je allemaal wilt doen en bereiken maar je hebt wel wat meer hulp nodig. Vraag die hulp aan je vriendinnen en vrienden, ze zullen je graag helpen! Met paardrijden rijd je erg zacht en voorzichtig wat je lievelingspony heel fijn vindt. Hij/zij doet erg zijn /haar best met paardrijden.
Tijd voor nieuwe dingen en uitdagingen! Je bent erg gemotiveerd om meer te leren en hier ook hard voor te werken. Met je beste vriend(in) heb je het erg gezellig, jullie hebben veel lol en de slappe lach. Op school ergert je lerares hier zich soms aan.. Je lievelingspony vindt het fijn om uitgebreid gepoetst te worden.

Deze maand zien de sterren dat je hard werkt en dat je er slim aan doet om een goede planning te maken zodat je niks vergeet. Ook is het handig om ervoor te zorgen dat je bij een project niet veel meer doet dan anderen want iemand in je groepje is best wel lui.. Je lievelingspony luistert met paardijden goed naar je hulpen!

De sterren voorspellen dat je deze maand er goed aan doet om wat meer rust te nemen en wat meer tijd door te brengen met je familie en je beste vriend(in). Je geniet erg van een leuke serie en op school heb je het gezellig! Je lievelingspony vindt het leuk om samen met je wandelingen te maken!

Deze maand kan je extra veel bereiken als je met iemand samenwerkt voorspellen de sterren. Het moet natuurlijk wel het juiste persoon zijn, dus let goed op op school of je bij een groepje met de juiste mensen zit! Je lievelingspony geniet van de zonnestralen en dat het nu lente is!

Wauw wat heb je veel energie! Je krijgt voorspellen de sterren deze maand veel meer gedaan dan anders en je zult dan ook aan het einde van de maand tevreden terug kijken. Met paardrijden leer je veel beter rechtop te zitten en nette hulpen te geven. Je merk dat je lievelingspony je hierdoor beter begrijpt.
Deze maand kom je erg voor jezelf op, je doet op school in een groepje ook meer je mond open dan normaal omdat je wat dingen dwars zitten. Je beste vriend(in) merkt ook dat je wat feller bent dan anders, de sterren zien dat dit einde van de maand weer afneemt. Je lievelingspony vindt het leuk om te spelen met andere paardjes!
Mei: