Contact Algemene voorwaarden Disclaimer Adverteren Copyright 2008-2019 Ixiation Media

Een hele drukke maand staat voor de boeg zo voorspellen de sterren! Het is daarom slim om geen dingen te gaan doen die je alleen maar uitputten zoals naar een film gaan waar je toch al niet naar toe wou. Volg je gevoel! Je lievelingspony en jij hebben het erg gezellig samen :)

De sterren voorspellen dat het een hele fijne maand voor je wordt! Je bent extra populair en geniet erg van de zomer. Ga je iets creatiefs doen wat met de zee te maken heeft (schelpen, water en/of een zeemeermin)? Wat het ook is het zal erg leuk worden. Je lievelingspony is extra vrolijk!

Je bent toe aan nieuwe dingen voorspellen de sterren voor deze maand! Het is daarom goed om met je vriendinnen en vrienden af te spreken en leuke dingen te doen die jullie nog niet eerder hebben gedaan. Met je lievelingspony gaat het ok, hij/zij wil graag veel naar buiten.

Deze maand zien de sterren dat er nog steeds veel voor je blijft veranderen, of dat nou thuis in je kamer is of tussen jou en je vrienden/vriendinnen. Het zal uiteindelijk tot allemaal betere en nieuwe dingen leiden! Je lievelingspony is wat humeurig, verwen hem/haar maar extra.

Een maand waarin dingen niet gaan zoals je had gepland. De sterren voorspellen dat je er goed aan doet om ruimte in je agenda open te laten voor leuke onverwachte gebeurtenissen! Je doet er goed aan om genoeg slaap te krijgen want je energie is wat minder dan anders. Je lievelingspony doet erg zijn/haar best voor je!
Een hele boeiende maand staat voor de deur, er komen allerlei nieuwe dingen op je pad wat best wel spannend is! Ook denk je veel na over wat je verder wilt en hoe je verder wilt gaan met hobby's en je uiterlijk. Wil je een nieuwe haarstijl? Praat erover met je beste vriend(in) die geeft vaak goed advies. Je lievelingspony is erg rustig.

De sterren zitten vol verrassingen deze maand dus reken er niet teveel op dat alles loopt zoals je zou verwachten. Af en toe vind je dit erg vermoeiend maar gelukkig is het ook een erg leuke maand! Je lievelingspony is erg slim en leert dan ook snel, je bent trots op hem/haar.

Het wordt een drukke maand waarin je veel coole dingen gaat maken! Je bent volgens de sterren erg creatief en je zult ook met andere nieuwe mensen in aanraking gaan komen die je verder zullen helpen met waar je mee bezig bent! Je lievelingspony is erg gemotiveerd om op buitenritten te gaan met zijn/haar pony vriendjes.

Er zijn zoveel leuke dingen om te doen dat het erg moeilijk wordt om te kiezen! Je bent echt in vakantiestemming :) Veel vriendinnen en vrienden willen met je afspreken. Thuis zijn er nog wat klusjes die je moet doen, je hebt er alleen niet zo een zin in. Met je lievelingspony en jou zit het wel goed, jullie hebben veel plezier samen!

Hopelijk ben je er klaar voor schorpioen want het wordt een hele spannende maand voor je! De sterren staan heel gunstig voor je en kunt veel bereiken dus geniet ervan. Met je lievelingspony gaat het goed jullie maken leuke buitenritten en ook in de bak gaat het super!

De sterren zien dat je deze maand veel moet afmaken en regelen ook wat je helemaal niet leuk vindt. Gelukkig wachten er allemaal plezierige dingen op je als je hiermee klaar bent! Je wordt uitgenodigd voor een leuk feestje waar het erg gezellig zal zijn. Je lievelingspony is aanhankelijk en lief tegen je.
Nieuwe dingen ga je deze maand doen en je leert iemand kennen die wel is een hele goede vriend(in) zou kunnen worden! Je verheugt je enorm op de vakantie en maakt leuke plannen. Je lievelingspony vindt het fijn om met paardrijden het in de bak en buiten rijden af te wisselen.
Juli: